+31 (0)88 - 1187 888 info@x-ip.nl
Even voorstellen...Gerrit-Jan Deurnink

WAUW, dat is het woord dat bij me opkomt als ik X-IP omschrijf. Het bedrijf is veelkleurig, en heeft een eigen warme sfeer. Mag ik jou meenemen in mijn beleving hier binnen X-IP!?

Lees meer
XIP krijgt ISO27001 Certificering

Na een intensieve implementatie heeft XIP voor zowel XIP Online Services en XIP Online Applicaties de ISO27001 certificering behaald. We zijn erg trots op ons hele bedrijf dat we samen deze professonaliseringsslag hebben gemaakt. Op deze manier blijven we werken aan de veiligheid van de oplossingen voor onze klanten (certificaat).

Lees meer
XIP Solid Foundation van start

XIP heeft een belang genomen in het bedrijf Solid Webcode van Rein Baarsma. Het hieruit onstane XIP Solid Foundations zal zich met name gaan richten op nieuwe proposities voor bestaande en nieuwe klanten van XIP. Waar XIP Online Applicaties zich samen met Online Services richt op een stabiele doorontwikkeling van gevestigde online proposities, zit de kracht van Solid Foundations meer in de initiele opzet opzet van nieuwe applicaties.  Maar wel, zoals heel XIP met een solide basis, en de focus op kwaliteit en professionaliteit. 

Lees meer
Prettige feestdagen

We wensen jullie alvast prettige feestdagen.

Lees meer
Even voorstellen...

Hoi Allemaal! Ik ben een recente aanwinst voor XIP, namelijk sinds 1 oktober 2020. Mij is gevraagd een blog artikel te schrijven om mijzelf even aan jullie voor te stellen.

Lees meer
Even voorstellen...

Einde van de sprint en de lastigste taak nog te doen. Namelijk een stukje over mezelf schrijven waarin ik me even voorstel.

Mijn naam is Yori Hak, ik ben 30 jaar en ik woon in Amersfoort. Inderdaad, een aardig eindje rijden vanaf Enschede. Daar zal ik dan ook niet dagelijks te vinden zijn. Ik ben de eerste aanwinst voor het XIP team in Amersfoort. Naast mijn werk als software developer kijk ik ook erg uit naar het opbouwen van een team in Amersfoort en het bedienen van onze klanten in deze regio.

Lees meer

Pagina's