+31 (0)88 - 1187 888 info@x-ip.nl

Hoi Allemaal! Ik ben een recente aanwinst voor XIP, namelijk sinds 1 oktober 2020. Mij is gevraagd een blog artikel te schrijven om mijzelf even aan jullie voor te stellen.

Mijn naam is Abdullah Emir Zeylan, Ik ben 25 jaar en woon in Zwolle. Het is wel een stukje rijden naar Enschede, maar dat is voor mij geen enkel probleem. Mijn passie voor technologie begon al op een jonge leeftijd. Ik was altijd al gek op gamen en computers wat leidde tot een opleiding in de informatica. Vervolgens heb ik een masteropleiding gevolgd in Artificial Intelligence (AI). Een interessant vakgebied die we in ons dagelijkse leven wel vaker zien terugkomen. Tijdens mijn studies heb ik gewerkt met verschillende programmeertalen. Ik ontdekte al snel dat mijn passie lag bij web development en dit is altijd zo gebleven. XIP heeft mij de mogelijkheid gegeven om de eerste stap te maken in mijn carrière als softwareontwikkelaar waarin ik de kans krijg te werken aan leuke projecten.

Naast de dagelijkse werkzaamheden als softwareontwikkelaar blijf ik bezig mijzelf te ontwikkelen. Zo werk ik op dit moment aan het verder uitbreiden van mijn kennis rondom AI. Graag wil ik in de toekomst de interessante AI-technieken toepassen in mijn werkzaamheden voor XIP.

Wat doe ik eigenlijk naast mijn werk? Ik hou heel erg van sporten en ben dan ook regelmatig te vinden in de sportschool. Ook ben ik echt een film en serie fanaat. Favoriete films en series? Die zijn er genoeg. Een andere passie waar ik dol op ben is voetbal. Elk weekend probeer ik wedstrijden te volgen uit verschillende competities. Je kunt mij dus ook zeker een fanatieke voetbalfanaat noemen.

Ik kijk er heel erg naar uit een bijdrage te kunnen leveren aan team XIP. Het belangrijkst is uiteindelijk dat ik het ontwikkelen van software met veel plezier doe. Met de enthousiaste en plezierige collega’s van XIP heb ik dan ook zin om aan de slag te gaan en iets te kunnen betekenen voor het team.