+31 (0)88 - 1187 888info@x-ip.nl

Hosting en Support

Support

XIP bouwt niet alleen online-applicaties maar bieden ook ondersteuning om deze 24/7 online te houden en de klant optimaal te ondersteunen bij het gebruik. Support is altijd maatwerk en wordt in overleg met de klant ingericht.  Heeft u een support contract, dan kunt u rechtsstreeks via onze online support desk tickets aanmaken en volgen (support).

Hosting

X-IP biedt een volledig hosting pakket voor uw web-oplossingen. XIP hosting is hosting+. Onze hosting is gebaseerd op linux/php/mysql of op Windows Server 2012 (alleen VPS). We kennen standaardpakketten en VPS-en (virtuele servers). Voordeel bij XIP is dat we flexibel zijn. Pakketten en VPS-en kunnen op maat aangepast en ingericht worden. Ook ondersteunen wij bij de inrichting en het beheer. Waar anderen steeds meer standaardiseren en de klant het zelf maar moet uitzoeken, kunt u bij ons terecht voor het totaalpakket (Bestellen). Kijk hier voor onze shared hosting (aanbod en bestellen) als razendsnelle VPSen (aanbod en bestellen).

Domeinnamen

Reserveer uw domeinnamen, snel en eenvoudig via XIP. Alle beschikbare domeinnamen kunnen wij leveren, informeer naar de mogelijkheden (aanbod en bestellen).

XIP Office online

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor e-mail en bestanden on-line te bewaren zodat ze er altijd bij kunnen. XIP biedt hiervoor office on-line hosting pakketten die uitgerust zijn een uitgebreid webmail pakket waarin mail agenda contacten en bestanden on-line onderhouden kunnen worden. Beheer kan via de browser maar ook met Outlook. Pushmail naar mobiel wordt optioneel ondersteund (aanbod en bestellen).

On-line backup

Wilt u uw gegevens on-line veiligstellen maak dan gebruik van onze on-line backup service. Geen gewissel meer met tapes en schijven. De on-line backup biedt een structurele (on-line), veilige (256 bit encryptie) en efficiente (slimme compressie technieken) backupoplossing. Standaard worden hot backups van Microsoft Exchange, Microsoft SQL en MySQL ondersteund. En wij helpen u persoonlijk bij de inrichting (aanbod en bestellen)