+31 (0)88 - 1187 888 info@x-ip.nl

XIP Solid Foundation is het team binnen XIP dat zich richt op de co-creatie van nieuwe online producten. Wij gebruiken daarvoor de specialistische kennis binnen XIP en een team van speciaal geselecteerde ondernemende ontwikkelaars die goed kunnen meedenken over de beste, goedkoopste en meest logische technische oplossing.

Werk met ons samen als je: een nieuw online product op de markt wil brengen, je meteen solide software wilt ontwikellen waar je later op door kunt bouwen, graag samenwerkt met ondernemende, innovatieve en zelfdenkende ontwikkelaars.

Ons doel is om jou onze grootste fan te maken. 

 

Het Solid Foundations teams kenmerkt zich als volgt:

  • Remote team met combinatie van NL en buitenlandse expert developers. In Nederland is talent schaars, daarom hebben wij gekozen om ons team aan te vullen met expert freelancers uit het buitenland.
  • Gefocused specialisme: Al 12 jaar Symfony experts en open-source contributors. Al 7 jaar Angular experts en open-source contributors. 
  • Focus op nieuwe producten: In onze samenwerking met de rest van XIP zijn wij het team dat aan nieuwe producten bouwt, hier extra snel in is en extra goed is in het meedenken met klanten in de eerste fase. Wanneer een product een support & maintenance fase in gaat dragen wij de software over aan onze collega's, die daar juist weer erg goed in zijn. Dus wil je een nieuw online product bouwen - daar zijn wij juist heel goed in!
  • Snel een solide basis: wij gebruiken stabiele frameworks, slimme recipes en code generation om snel code op te leveren. Hierdoor kan snel de markt getest worden en toch jaren doorgebouwd worden zonder verlies aan development snelheid.
  • Altijd up-to-date: techniek ontwikkeld enorm snel. Binnen onze specialismes zorgen wij dat we klanten altijd zsm meenemen naar de nieuwste stabiele versies, best practices en nieuwe oplossingen, zodat je nooit de nachtmerries van verouderde software hoeft mee te maken.
  • Growth Mindset: onze belangrijkste waarde is om te blijven groeien en leren, wij stimuleren dit verregaand binnen de ontwikkelaars en daar plukt u als klant de vruchten van.
  • Automated testing: wij hebben geïnvesteerd in een unieke Bug-Prevention Pipeline™, die voorkomt dat u extra geld hoeft uit te geven aan Quality Assurance (QA) mensen en support personeel. Hierdoor houden wij sprint kosten laag.
  • AGILE en SCRUM: Wij werken volgens de industriestandaard van AGILE en SCRUM, waardoor we betere schattingen kunnen maken en meer inzicht kunnen verschaffen in de impact van wijzigingen van de scope.
  • LEAN development: Onze teams bestaan uit ondernemende freelancers die zijn gespecialiseerd in het meedenken met klanten en samen zoeken naar simpele, maar krachtige oplossingen om jouw business beter te laten presteren. Hierin geloven wij dat direct communiceren met het team tijd en slechte communicatie bespaard die extra lagen opleveren.
  • Uitgekauwd stabiele hosting: In samenwerking met XIP Online Services hebben wij de hosting en servicedesk goed voor elkaar, inclusief schaalbaarheid, volledig automatische deployment en monitoring voor directe actie op foutmeldingen. Dit leidt tot een stabiele applicatie zonder verrassingen.