+31 (0)88 - 1187 888 info@x-ip.nl

Einde van de sprint en de lastigste taak nog te doen. Namelijk een stukje over mezelf schrijven waarin ik me even voorstel.

Mijn naam is Yori Hak, ik ben 30 jaar en ik woon in Amersfoort. Inderdaad, een aardig eindje rijden vanaf Enschede. Daar zal ik dan ook niet dagelijks te vinden zijn. Ik ben de eerste aanwinst voor het XIP team in Amersfoort. Naast mijn werk als software developer kijk ik ook erg uit naar het opbouwen van een team in Amersfoort en het bedienen van onze klanten in deze regio.

Het werk als software developer doe ik nu ongeveer 8 jaar en in die tijd heb ik ervaring op gedaan bij verschillende bedrijven. Voor die tijd heb ik ook de nodige projecten gedaan tijdens mijn studie en periode als freelancer. Mijn interesse gaat verder dan alleen het ontwikkelen van software, zo denk ik graag mee met de klanten over de oplossing, architectuur en kan ik goed schakelen tussen de business en techniek.

Naast werk vind ik het belangrijk om veel te bewegen. Dit doe ik voornamelijk door aan fitness en kickboksen te doen. Het helpt ook om mijn nog grotere hobby, lekker eten, enigszins te compenseren. Daarnaast geniet ik van reizen en een lekker ritje op de motor te maken.

Ik kijk er naar uit om mijn tanden in de projecten bij XIP te zetten. De eerste indruk is positief! Getalenteerde mensen, technisch uitdagende projecten en ik hoop hier mijn steentje aan bij te dragen!